Dat veranderde toen ik eenmaal in aanraking kwam met Chinese geneeswijzen. Er ging letterlijk een hele nieuwe wereld voor me open! Er is zoveel meer mogelijk dan alleen de reguliere zorg. Hoe mooi zou het zijn om deze met elkaar te combineren?
In 2011 ben ik begonnen met het bestuderen van de Traditionele Chinese geneeswijzen. In 2014 mocht ik mezelf acupuncturist noemen en in 2018 kon ik daar herbalist aan toevoegen. Inmiddels heb ik ervaren dat deze studie nooit af is, maar mij een levenslange reis oplevert. Door deel te nemen aan intervisies en het volgen van diverse bij- en na scholingen blijf ik mij verdiepen in de Chinese geneeswijzen en houd ik mijn kennis up-to-date.

Naast mijn praktijk werk ik al bijna 30 jaar in de reguliere gezondheidszorg. Hierdoor heb ik een brede medische kennis en dit kan ik gebruiken in de behandelingen, wat naar mijn idee een groot voordeel is.
Acupunctuur en kruidentherapie zijn op zichzelf staande behandelingen, maar kunnen ook van grote toegevoegde waarde zijn bij een behandeling verzorgd door huisartsen of specialisten.

Acuscura betekend letterlijk: naald genezing. Het gebruik van zo’n klein nietig naaldje om klachten te verlichten blijf ik heel bijzonder vinden. De allereerste acupunctuur demonstratie die ik heb bijgewoond heeft veel indruk op mij gemaakt. Dat ik nu zelf anderen hiermee kan helpen vind ik iets fantastisch.

Met deze solide basis kan ik u goede zorg aanbieden.
Graag begroet ik u in mijn praktijk voor Chinese geneeswijzen “Acuscura”.

Made with ❤ │ © Copyright 2019 Acuscura │ franck