guest
7 Reacties
newest
oldest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Per
Per
12 days ago

Ik beveel deze praktijk zeker aan. Fijne behandelingen en zeer bekwaam.
Met name de cupping sessies waren erg aangenaam en ontspannend!

Rick
Rick
7 months ago

Ben bij Silvia geweest voor behandeling van een tot zover chronische burn-out. Hoewel zowel zij als de behandeling aangenaam, waren is er helaas geen resultaat opgetreden

Steven
Steven
8 months ago

Silvia heeft mij geholpen om oorsuizen aanzienlijk te verminderen / te verhelpen. Waar de inzet van het medisch circuit stopte, hielp Silvia mij verder en met succes. Daar ben ik haar erg dankbaar voor.

Lia Kalverboer
Lia Kalverboer
8 months ago

Zou u nog twijfelen om u te laten behandelen , door een acupuncturist(e). Kan ik u aanraden daar mee te stoppen en gewoon een afspraak te maken bij Silvia. Mijn klacht was een gevoelloze hak van mijn rechter voet. Na de eerste behandeling merkte ik al een lichte verbetering. Na de behandelingen die volgde kreeg ik steeds meer gevoel in m’n voet terug. Nu ik 98% gevoel terug heb, hebben we besloten, na met elkaar overlegd te hebben, om te kijken hoe de voet zich houdt en over 3 weken weer een (misschien afrondende) behandel afspraak te maken. Dit snelle… Read more »

Maurice
Maurice
1 year ago

Ik ben bij Silvia van Acuscura terecht gekomen omdat ik door enige tegenslagen erg last had van spanning en stress. De acupunctuur sessies bij Silvia zorgden voor ontspanning en een afname van de stress en spanning in mijn lichaam. Silvia is een hele lieve vrouw die mij heeft geholpen in een lastige periode.

Zeker een aanrader!

Peter
Peter
2 years ago

Ik heb al vele jaren last van hoofdpijn/migraine. De vele hoofdpijnen zijn ook enorm energie verslindend en je raakt vermoeid in je hele lichaam. Al heel veel geprobeerd aan medicijnen en ook fysio. Bij Silvia terecht gekomen om echt van mijn hoofdpijn/vermoeidheid af te komen. Ik kon direct langskomen en na een zeer intensief intake gesprek, waar Silvia echt de tijd voorneemt, begonnen met acupunctuur. Ik voelde al gelijk een verbetering in de frequentie van de hoofdpijnen. Na 2 sessies ook begonnen met chinese kruiden, wat Silvia precies afmeet op de klachten waar ik hoofdpijn hebt. Deze kruiden zijn echt… Read more »

Anita Colin
Anita Colin
2 years ago

Ik had veel last van mijn bovenarm maar door de acupunctuur was ik er vrij snel van af. Super bedankt Silvia.

Made with ❤ │ © Copyright 2019 Acuscura │ franck

0 0 votes
Artikelbeoordeling
7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
×
×

Winkelmand