De praktijk bevindt zich in het Gezondheidscentrum Stationsplein en bevindt zich aan het Stationsplein 15, 3311JV Dordrecht.
Het is een goed toegankelijk gebouw, voor valide en minder valide en bevindt zich tegenover Station Dordrecht. Voor de deur kunt u parkeren tegen een tarief van €1.80 per uur.

Acuscura is aangesloten bij de beroepsvereniging Zhong en voldoet aan alle voorwaarden die door de zorgverzekeraars zijn opgesteld. Hierdoor krijgt u (een deel van) de kosten vergoed.
Informeert u zelf bij uw verzekering wat u vergoed krijgt, dit is afhankelijk van uw pakket. Deze vergoedingen komen uit het aanvullende pakket en gaan niet ten koste van uw eigen bijdrage.

Ik hecht veel belang aan persoonlijke aandacht en discretie, naast een schone, frisse ruimte, hygiëne en kwaliteit.
In februari 2019 is er een beroepsvisitatie geweest bij Acuscura door ZHONG.  Er is kritisch gekeken of er inderdaad aan alle regels en wetten wordt voldaan. De praktijk is in orde bevonden en heeft als beoordeling “GOED” ontvangen. Dit is de hoogst haalbare waardering!

Natuurlijk wordt er zorgvuldig met uw gegevens om gegaan zoals de AVG (privacywet) voorschrijft. De privacyverklaring en de algemene voorwaarden krijgt u bij de intake mee.
Beide zijn belangrijk en u kunt ze hier nalezen:
Algemene voorwaarden Acuscura
Privacyverklaring Acuscura

Made with ❤ │ © Copyright 2019 Acuscura │ franck